Ons assortiment

Snijbloemen en decoratie
In onze snijbloemenafdeling bieden wij dagverse snijbloemen, boeketten en bloemstukken aan. Daarnaast hebben wij een heel uitgebreid assortiment sfeer-, interieur-, cadeauartikelen, kaarsen en cadeaubonnen.

Kunst- en zijdebloemen
Naast dagverse bloemstukken en boeketten hebben wij een ruime keuze aan zelfgemaakte bloemstukken, vaasdecoraties en boeketten vervaardigd met prachtige zijdebloemen.

Kleine tuingereedschappen
Bij Omniflor vind je ook gereedschappen zoals handgereedschappen, tuingereedschappen, schoppen en spades, borstels, bindmaterialen, handschoenen, knipgereedschappen, zagen, tuinslangen en nippels van o.a. Depypere, Felco en Talentools.

Potgrond, meststoffen en gewasbescherming
Wil je gezonde en sterke planten? Gebruik dan één van onze potgronden en meststoffen van DCM of Osmo.
Heeft je tuin toch te kampen met gezondheidskwaaltjes zoals onkruid, insecten, mieren, ziektes, schimmel of ongediertje, dan kan je bij ons terecht voor een uitgebreid assortiment aan herbiciden, fungiciden, insecticiden, rotondiciden, arariciden van Bayer en Edialux.

Binnen- en buitenpotterie
Binnenpotterie bestaat uit een vast assortiment aan aardewerken potten voor zowel kamerplanten als speciaal aangepaste potten voor orchideeën. Daarnaast bieden wij echter ook een ruim assortiment aan seizoensgebonden potten en mandwerk. Denk maar aan het voorjaar, Pasen, herfts, Kerst, enz.
Buitenpotterie van tijdloos, hedendaags tot modern, zoals terracotta, fiberstone, kleurrijke Elho, maar ook bloembakken, hangpotten en ophangsystemen.

Verlichting, sfeer- en tuinornamenten
Voor wie wat extra sfeer in de tuin wil brengen, bieden wij een uitgebreid gamma aan tuinverlichting zoals Solarverlichting, LED-verlichting en verlichte bollen. Tevens is er ook een ruime keuze aan betonnen, terracotta en fiberstone beelden.

Bloembollen en zaden.
Omniflor biedt najaars- en voorjaarsbollen van bloembollen Vanacker en zaden van Vilmorin en Somers.

Tuinmeubelen en kussens
Om je tuin op gezelliger te maken, vind je bij ons kleine bistrosets voor in een stadstuin tot grote rotansofa’s. Daarnaast bieden we ook een ruim assortiment aan seizoensgebonden kussens, tafellakens en tafellopers aan.

Snijbloemen

Planten

Decoratie

Meststoffen

Gewas-bescherming

Tuinhout

De catalogus kunt u altijd online raadplegen via onderstaande link:
https://issuu.com/crasdocs/docs/partner_toolbook_2021_belgi_

Tuinmateriaal