Planten

Kamerplanten

Kamerplanten zijn tegenwoordig niet meer weg te denken uit ons huis. Ze zorgen niet alleen voor een gezellige sfeer en kleur in huis, maar ze brengen ook meer zuurstof binnen en sommige planten zuiveren zelfs de lucht.

Er bestaan verschillende kamerplanten die je overal in je huis kan plaatsen. Onze medewerkers staan klaar om je advies te geven over welke plant je voor een bepaalde ruimte best gebruikt. Zo staat een plant die veel licht nodig heeft best niet in een donkere hal en kan een plant die veel zuurstof afgeeft nuttig zijn in je kantoor.

Bekijk hier enkele kamerplanten of bezoek onze winkel voor het volledige assortiment en het professioneel advies van ons team.

Tuinplanten

De tuin is een plaats om tot rust te komen, waar je gezellig kan barbecueën of waar je kinderen kunnen ravotten. Planten kunnen van je tuin een gezellige plaats maken waar je graag zal vertoeven. Omniflor biedt verschillende soorten planten aan om je tuin de perfecte look te geven.
Bekijk hier alvast ons assortiment of bezoek onze winkel en krijg er het professioneel advies van onze medewerkers bovenop.

Vaste planten

Vaste planten zijn planten die in de herfst afsterven en ondergronds overwinteren om in de lente terug te bloei te komen. Ze komen in allerlei kleuren en maten waardoor ze heel gemakkelijk te combineren zijn. Vaste planten zijn met andere woorden een echte must om uw tuin helemaal op te vrolijken.

Bekijk hier enkele vaste planten of bezoek onze winkel voor het volledige assortiment en het professioneel advies van ons team.

Heesters

Heesters zijn struiken. Het verschil met bomen is dat ze geen stam hebben, maar dicht bij de grond vertakken. Er bestaan heesters die in de herfst en winter groen blijven en er zijn ook soorten die hun blad wel verliezen in de herfst en kaal zijn in de winter. Heesters zijn erg veelzijdige planten die op verschillende manieren gecombineerd kunnen worden om een aangename sfeer in uw tuin te creëren.

Bekijk hier enkele heesters of bezoek onze winkel voor het volledige assortiment en het professioneel advies van ons team.

Bomen

Elke tuin heeft een boom nodig. Bomen zijn blikvangers en zorgen bovendien voor afwisseling, beschutting en leven in je tuin. Ook vogels en andere dieren zullen je dankbaar zijn, want bomen bieden ook voor hen een veilig oord. Verwacht je dan ook aan een bezoek van deze beestjes.

Er zijn bomen in verschillende vormen en maten. Om een boom te vinden die perfect in jouw tuin past, kan je rekenen op het advies van onze medewerkers.

Bekijk hier enkele bomen of bezoek onze winkel voor het volledige assortiment en het professioneel advies van ons team.

Haagplanten

Haagplanten zijn onmisbaar in uw tuin. Ze zorgen voor privacy en windbescherming. Deze groene omheining zorgt ook voor een rustige achtergrond die uw andere planten goed zal laten uitkomen.

Onze medewerkers zijn steeds bereid om met u mee te zoeken naar een haag die perfect in uw tuin past en u tips te geven over de verzorging hiervan.

Bekijk hier enkele haagplanten of bezoek onze winkel voor het volledige assortiment en het professioneel advies van ons team.

Kruiden

Niets is leuker dan je gerechten af te werken met kruiden uit je eigen tuin. Bij Omniflor vind je verschillende kruiden die geschikt zijn om in je tuin te planten. Onze medewerkers staan steeds voor je klaar om je meer uitleg te geven over de verzorging van deze kruiden.

Bekijk hier enkele kruiden of bezoek onze winkel voor het volledige assortiment en het professioneel advies van ons team.

Grassen

Bij gras denkt u waarschijnlijk meteen aan een prachtig groen gazon waar je even tot rust kan komen of waar kinderen lekker kunnen ravotten. Maar er bestaat een zeer grote verscheidenheid aan grassen.

Siergrassen zijn tegenwoordig ook erg geliefd in de tuin. Dit is te danken aan hun gemakkelijk onderhoud. Ze brengen bovendien een speelse sfeer en leuke afwisseling in je tuin.

Bekijk hier enkele grassen of bezoek onze winkel voor het volledige assortiment en het professioneel advies van ons team.

Zomerbloeiers

Zomerbloeiers brengen na de winter weer kleur en geur in je tuin. Deze planten zijn ook geschikt om in bakken te plaatsen dus kunnen ze ook sfeer brengen op je balkon of je terras. Je hebt er maandenlang plezier aan en ze vragen weinig verzorging.

Bekijk hier enkele zomerbloeiers of bezoek onze winkel voor het volledige assortiment en het professioneel advies van ons team.