Snijbloemen

Bloemen brengen kleur en geur in huis en dit alle seizoenen door. Met bloemen kan je iemand verrassen of je kan er je eigen huis dat tikkeltje extra mee geven. Bloemen zijn bovendien geschikt voor allerlei gelegenheden zoals een huwelijk, een overlijden, Moederdag, enz.

Bekijk hier al enkele voorbeelden of bezoek onze winkel voor het volledige assortiment snijbloemen.

Boeketten

Als het nu voor jezelf is of als geschenk, met boeketten haal je extra leven in huis. Elke dag worden er bij Omniflor verse boeketten samengesteld, passend bij het seizoen. Het is uiteraard ook mogelijk om zelf een boeket samen te stellen. Het team van Omniflor zal je hier zeker bij willen helpen.

Met deze verzorgingstips zal je boeket een langere levensduur kennen en zal je er lang van kunnen genieten.

  1. Begin altijd met de stelen 1 à 2 cm in een vloeiende beweging schuin af te snijden. Doe dit met een scherp mes.
  2. Vul een schone vaas met water en plaats hier de bloemen in.
  3. Ververs het water bij voorkeur om de 2 dagen.
  4. Voeg snijbloemenvoeding toe om uw bloemen langer fris te houden.
  5. Snij laaghangende takken af. Zeker als de bladeren in het water hangen, kan dit voor rotting zorgen.
  6. Plaats uw bloemen nooit op een te warme plaats of in de volle zon.

Bloemstukken

Bloemstukken zijn ideaal als decoratie in huis. Onze medewerkers maken van onze seizoensgebonden bloemstukken echte kunstwerkjes die je huis helemaal opfleuren. 

Bloemstukken zijn heel gemakkelijk in onderhoud, maar toch geven wij nog enkele tips om maximaal van je bloemstuk te genieten.

  1. Plaats het bloemstuk nooit op een te warme plaats of in de volle zon.
  2. Hou het steekschuim vochtig door water te gieten tussen de planten.

Huwelijk

Trouwboeket

Op een huwelijk kan een trouwboeket niet ontbreken. Op deze unieke dag hoort een uniek boeket die past bij het trouwpaar. Kies er eentje uit ons assortiment of stel een trouwboeket volledig zelf samen met hulp van één van onze medewerkers.

Uw feest opfleuren

Op zoek naar decoratie om je tafels, feestzaal, … de ‘finishing touch’ te geven? Bloemen zijn hier ideaal voor. Ze brengen leven, sfeer en vrolijkheid op uw feest.

Ceremonie

Om van je trouwceremonie een betoverend moment te maken, zijn bloemen perfect. Ze zorgen voor het sprookjesachtige huwelijk dat je altijd al wilde.

Rouwwerk

Bij het overlijden van een dierbaar persoon zorgen bloemen voor een sfeer van warmte en medeleven in huis of op de ceremonie. Onze rouwbloemen worden door ons team met de grootste zorg en respect samengesteld.