Gewas-bescherming

Gezonde voeding, voldoende licht en water houden je planten sterk en gezond. Soms is dit echter niet voldoende om de meest hardnekkige ziektes te bannen. Dan kan je gebruik maken van bestrijdingsmiddelen om je planten extra bescherming te bieden. Omniflor biedt zowel biologische als chemische bestrijdingsmiddelen aan. Onze medewerkers maken je graag wegwijs in ons assortiment gewasbeschermingen.

Bekijk hier onze gewasbeschermingen of bezoek onze winkel voor het volledige assortiment en het professioneel advies van ons team.

Bayer

Edialux

Producten die bij de beroepsmensen hun deugdelijkheid bewijzen komen op die wijze ter beschikking van het brede publiek. Aan hen biedt Edialux milieuverantwoorde oplossingen voor vele netelige huis- en tuinproblemen. Uitsluitend duurzame bestrijdingsmiddelen, die geen of hooguit een verantwoorde belasting voor het milieu betekenen worden weerhouden. Zorg voor de leefomgeving staat immers hoog in het vaandel en is de drijfveer voor het doorgedreven onderzoek, dat aan de basis ligt van elk product. Een gepaste slogan die Edialux typeert is dan ook “Doelgericht bestrijden”.

Bovenop chemische bestrijdingsmiddelen biedt Edialux eveneens tal van plantaardige en biologische producten aan. Het assortiment omvat het meest complete gamma voor de tuinliefhebber: onkruid-, ziekten- en insectenbestrijders, en de nieuwste generatie ratten- en muizenverdelgingsmiddelen. Kortom, voor elk probleem in “home”, “garden” en “pet” heeft Edialux een antwoord én een product in huis. Niet alleen voor de bestrijdingsmiddelen maar ook voor de noodzakelijke apparatuur kunt u natuurlijk bij Edialux terecht. Zo haalt men met de spuitapparaten van BIRCHMEIER de absolute top in huis!

Edialux’s compleet assortiment, onze technische ondersteuning en een breed verdelersnet zijn onze troeven. Edialux is niet alleen een graag geziene partner van de professionele groensector, maar via de gespecialiseerde tuincentra ook van de particuliere tuinliefhebber.