Tuinhout

Dankzij Omniflor en het tuinhout van Collstrop Garden wordt uw tuin een extra leefruimte waarin het heerlijk vertoeven is. Om uw tuin te personaliseren, kan u rekenen op het advies en de expertise van ons team.

Collstrop Garden biedt als fabrikant 25 jaar garantie tegen houtrot, schimmels en insecten. Dit wordt mogelijk gemaakt door het selecteren van de juiste houtsoorten en het beheersen van de juiste verduurzamingstechnieken. In elk Collstrop artikel is een ingebrande productiecode te vinden, uw garantie voor tuinhout zonder zorgen.

Ontdek hier het volledige assortiment tuinhout.

Als erkende partner van Collstrop Garden bieden wij bovendien een uitstekende verkoops- en plaatsingsservice van zowel tuinschermen, poorten, carports, pergola’s en poolhouses aan. Hierbij biedt Omniflor een unieke maatwerkservice aan. Op basis van uw wensen en noden zal ons team voor u een oplossing op maat zoeken. Zo kunnen wij via een schets een nauwkeurige technische tekening en een gedetailleerd prijsvoorstel voor u uitwerken.

Wilt u kennismaken met deze maatwerkservice? Aarzel niet om even langs te komen in onze winkel!

Collstrop

Gardival

Momenteel hebben we geen online catalogus beschikbaar voor Gardival. Indien u vragen hebt kunt u terecht bij een medewerker in onze winkel, zij zullen u met plezier verderhelpen.